Oferta Cateringowa

OBIAD

Rosół - 7,00 zł
Żurek z jajkiem i białą kiełbaską – 10,00 zł
Krem z pieczonych pomidorów z kolendrą – 12,00 zł
Krem cebulowo-porowy z pestkami słonecznika i dyni – 12,00 zł

Filet z piersi kurczaka – 11,90
Grillowana pierś z pomidorem i mozzarellą – 15,90
Nuggetsy 4 szt - 10,90
Kotlet De volaille z masłem – 12,90
Kotlet De volaille z żółtym serem– 12,90
Kotlet De volaille z pieczarkami i żółtym serem – 12,90
Indyk w sosie potrawkowym z rodzynkami – 14,90
Indyk w sosie serowo – porowym – 14,90
Kaczka pieczona z jabłkami i majerankiem– 16,90
Udko z kurczaka nadziewane śliwką owinięte boczkiem – 9,90
Kieszonka drobiowa ze szpinakiem, fetą w sosie szpinakowym – 12,90
Kula drobiowa z pieczarkami i papryką – 13,90
Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami i mozzarellą – 13,90
Kotlet Schabowy – 12,90
Schab grillowany z jajkiem i boczkiem – 14,90
Schab saute w sosie kurkowym – 16,90
Karkówka w pieczeniowym sosie – 13,90
Polędwiczka wieprzowa z mozzarellą w cieście naleśnikowym – 14,90
Polędwiczka wieprzowa w sosie z grzybów leśnych – 16,90
Zraz wieprzowy tradycyjny – 12,90
Zraz wołowy tradycyjny – 14,90
Golonka w kapuście – 4,00 /100g
Żeberka w kapuście lub miodzie i musztardzie– 14,90
Łosoś dzwonek z blanszowanym szpinakiem – 11,00 /100g
Łosoś zapiekany z warzywami i czosnkiem w jogurcie – 11,00/100g
Dorsz panierowany lub saute – 9,50 zł / 100g
Dorsz w sosie koperkowym lub cytrynowym – 8,50 zł / 100g
Dorsz w cieście czosnkowym – 8,50 zł / 100g
Pstrąg cały smażony z koprem i cytryną – 16,90

DODATKI
Ziemniaki z wody – 4,00 zł
Kasza gryczana, Ryż – 4,50 zł
Frytki, Kartofelki opiekane w ziołach, Kopytka – 6,00 zł

SURÓWKI 4,50 zł/porcja, 6,00 zł/mix (3 rodzaje)
marchew z jabłkiem,
seler z rodzynkami lub ananasem,
pekińska z brzoskwinią, jabłkiem, porą, majonezem
pekińska „kolorowa” z oliwą
mizeria z koperkiem,
buraczki,
kapusta biała z ogórkiem świeżym
kapusta biała z marchewką, koperkiem
kapusta colesław
por z kukurydzą
kapusta kiszona
ogórek kiszony z cebulką i papryką

JARZYNKI NA CIEPŁO 5,00 zł/porcja
marchewka z groszkiem,
fasolka szparagowa
kapusta zasmażana biała, czerwona lub kiszona
mix warzyw – kalafior/brokuł/marchew z bułką tartą,
buraczki zasmażane


DESERY
Lody z pieczonymi jabłkami pod kruszonką – 12,90
Filetowane owoce – 7,00
Naleśniki z owocami, lodami i polewą – 13,90

MAKARONY
Spaghetti bolognesse - 16,90
Spaghetti carbonara - 16,90
Penne z kurczakiem i pieczarkami - 16,90
Penne z grzybami leśnymi w śmietanie – 16,90
Tagiatelle z łososiem i szpinakiem - 19,90

PIEROGI 6 szt. – 13,90
Z mięsem
Ruskie
Ze szpinakiem
Z kapustą i grzybami
Z owocami
Z pieczarkami i serem żółtym


KOLACJA

Beauf Strogonow – 14,90
Forszmak – 12,90
Zupa gulaszowa – 12,90
Flaki – 12,90
Bigos – 8,90
Barszcz czerwony czysty – 5,00
Krokiet z mięsem – 4,50
Krokiet z pieczarkami i serem – 4,50
Krokiet z kapustą i grzybami – 4,50

MIĘSA W GALARECIE 8,50 zł
Schab pieczony czysty lub ze śliwką
Karkówka pieczona czysta lub z czosnkiem,
Indyk z morelą i żurawiną
Pasztet w sosie chrzanowym (w galarecie) – 7,00
Roladki z szynki z pastą jajeczną (w galarecie) 2 szt. – 6,00
Tymbalik drobiowy – 5,00

Pieczarka nadziewana mielonym – 6,00
Paluchy mielone w żółtym serze – 6,00
Jajko w sosie tatarskim – 6,00
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej – 7,00
Dorsz po grecku  – 8,50/100g
Dorsz po japońsku – 8,50/100g
Śledź smażony w occie z cebulką – 6,50
Śledź w oleju z cebulką lub śmietanie – 4,50
Tymbalik z łososia – 8,50
Pstrąg w galarecie – 7,00
Łosoś w galarecie – 11,00
Kulki serowe kolorowe /3 sztuki/ – 6,00
Deska wędlin i serów – 7,50
Pieczywo mieszane z masłem – 2,50

SAŁATKI 6,50 zł
Jarzynowa tradycyjna
Caprese;pomidor z mozzarellą i bazylią na oliwie
W stylu greckim
Z jajkiem, ananasem, kukurydzą
Z kurczakiem, ananasem, kukurydzą
Z grillowanym kurczakiem i miksem sałat
Z szynką, ananasem i porem
Gyrosowa z kurczakiem
Śledź pod pierzynką z buraczkami lub marchewką
Z tuńczykiem i jajkiem
Z paluszkami krabowymi i koprem

PRZEKĄSKI - FINGERFOOD
Koreczki tradycyjne (kabanos, ser, ogóreczek, oliwka) – 2,50
Koreczki caprese (mozzarella, pomidor, oliwka, bazylia świeża) - 2,50
Babeczki z kolorowymi pastami (2 szt) - 6,00
Śliwka kalifornijska zapiekana w plastrach boczku – 4,00
Tortilla z szynką, jajkiem, serem żółtym – 3,50
Tortilla z łososiem i fetą – 4,50
Kanapki bankietowe – 4,00
Mini hamburgery – 7,00
Tatar wołowy – 12,00
Tatar z łososia wędzonego – 14,00
Jajka faszerowane kolorowymi pastami (2 połówki)– 4,00
Świeże warzywa z dipem jogurtowym – 4,00

Muszle makaronowe nadziewane (2 szt.):
- szpinakiem z fetą – 6,00
- twarogiem ze szczypiorkiem i słonecznikiem prażonym – 6,00
- szpinakiem i łososiem – 6,50


NA SŁODKO
Ciasta bankietowe w papilotkach – 5,00
Mus czekoladowy – 8,00
Babeczki z kremem i owocami (2 szt.) – 6,00
Szaszłyki owocowe – 6,00

POZOSTAŁE
Impreza dzienna (sala, obsługa) – 200 zł
Impreza nocna do godziny 1:00 (sala, obsługa) – 300 zł
Każda kolejna rozpoczęta godzina płatna dodatkowo 200 zł po wcześniejszym uzgodnieniu
Sprzęt grający, oświetlenie – 200 zł
Alkohol we własnym zakresie

NIEOGRANICZONA ILOŚĆ:
 napoje gazowane, niegazowane – 12,00/os.
kawa herbata – 6,00/os.
 lód worek – 10,00 szt.

Tel.   502 758 534, 508 776 966


Serdecznie Zapraszamy!